Wil je het graag zelf eens proberen? Neem een kijkje tussen onze workshops en ontdek wat STUFFed te bieden heeft...

Momenteel staan er geen vaste workshops op de planning, maar kan je ons boeken voor een bubbel-workshop bij je thuis. Zin om met je gezin of een bubbel vrienden eens zelf met insecten aan de slag te gaan?  Op zoek naar een originele activiteit om je zoon of dochters verjaardagsfeestje op te leuken?

Stuur ons een berichtje via contact of zend een e-mail naar stuffed.taxidermyandmore@gmail.com. We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

Voor info over onze kinderactiviteiten klik hier

Workshop Vlinders (volwassenen)

Leer in enkele uren tijd alle tips en tricks voor het opzetten van vlinders en neem je ontwerpjes (wanneer ze droog zijn) mee naar huis. Tijdens de workshop komen verschillende specimen aan bod.

Materiaal en drank inbegrepen.

2,5h, €60 pp 

-Inschrijven-

Workshop STOPMOTION entomologie

(6-8j)

Maak je eigen stopmotion video met insecten in de hoofdrol. Bedenk je eigen verhaal met insecten in de hoofdrol en creëer in enkele uren tijd je eigen filmpje. Ideaal voor kinderen met een hart voor natuur en beeld. Zowel basis entomologie als beginselen van video en fotografie komen in deze workshop aan bod. Het eindresultaat wordt nadien via mail bezorgd.

Materiaal, stolpje en drank inbegrepen.

2,5h - prijs overeen te komen

-Inschrijven-

Workshop Kevers (volwassenen)

Leer in enkele uren tijd alles wat je moet weten om zelf aan de slag te gaan met het opzetten van kevers en neem wanneer ze droog zijn) je opgezette exemplaren mee naar huis. Je krijgt de kans te experimenteren met verschillende specimen, waaronder 1 reuzekever.

Materiaal en drank inbegrepen.

2,5h, €60pp

-Inschrijven-