Wil je het graag zelf eens proberen? Neem een kijkje tussen onze workshops en ontdek wat STUFFed te bieden heeft...

Ben je op zoek naar een bijzondere activiteit om een vrijgezellen of kinderfeestje op te leuken? Heb je een speciaal verzoek?

 

Wij geven ook workshops op maat en bekijken graag samen met jou de mogelijkheden! Stuur ons een berichtje via contact of zend een e-mail naar stuffed.taxidermyandmore@gmail.com.

Workshop Kevers (volwassenen)

Donderdag 10 juni 2021, 19:30-22:00

Leer in enkele uren tijd alles wat je moet weten om zelf aan de slag te gaan met het opzetten van kevers en neem wanneer ze droog zijn) je opgezette exemplaren mee naar huis.

 

Je krijgt de kans te experimenteren met verschillende specimen, waaronder 1 reuzekever.

Alle materialen inbegrepen.

Wij zorgen voor snacks en drank, jullie voor het enthousiasme!

€60

-Inschrijven-

Workshop Vlinders (volwassenen)

Leer in enkele uren tijd alle tips en tricks voor het opzetten van vlinders en neem je ontwerpjes (wanneer ze droog zijn) mee naar huis. Tijdens de workshop komen verschillende specimen aan bod.

Materiaal en drank inbegrepen.

2,5h, €60 pp 

-Inschrijven-

Workshop Zaadbommen (4-7 jaar)

Woensdag 2 juni 2021, 14:00-15:30

Razend populair zijn ze: deze kleine kleibolletjes met bloemenzaad. Je gooit ze op een stukje braakliggend terrein en de lente verandert het in een adembenemende bloemenwei.

Deze paasvakantie gaat STUFFed met jouw kind aan de slag met klei, bio potgrond en een mix inheemse bloemenzaden. Al te vaak worden exotische bloemenzaden gebruikt. Mooi voor het oog en even lekker voor bijtjes maar ook een aanslag op de inheemse bloemenbestanden en natuur. 

Gedurende 1,5 leert je kleuter bij over inheemse bloemen en insecten, mag het kliederen met klei en zand, om naar huis te gaan met zijn eigen zakje inheemse zaadbommen. Heel leuk als cadeautje of om je eigen tuin in de bloemetjes te zetten.

€35

Materiaal, stolpje en drank inbegrepen.

2,5h - prijs overeen te komen

-Inschrijven-